Nieuwe gratis Far Cry 6-missie bevat cross-over met Rambo


Den missie heet All the Blood plus is nu verkrijgbaar voordat alle toneelspelers. Ene fan van Rambo heeft den werkster van Dani nodig, watten resulteert ter eentje actievolle missie waar toneelspelers uiteindelijk den Vengeance Bow aan overhouden. Dit kruisboog is gebaseerd op den films plus schiet explosieve stelen uit.

Mensen kunnen zowel eentje Rambo-bundel voordat den spel verkregen. Erin zitten allerlei reserve’s gebaseerd op den films, waaronder eentje nieuwe uitrusting voordat Dani, eentje opzienbarend wapen plus skins voordat voertuigen.

Den Rambo-missie is eentje van den laatste kosteloos uitbreidingen voordat Far Cry 6. Ter maart moeten er nog eentje verschijnen. Dit missie draait wegens Eleven uit Stranger Things. Ter maart komt zowel den laatste betaalde dlc uit voordat den seizoenspas, diegene draait wegens Far Cry 5-slechterik Joseph Seed.


 • dying light 2

  Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker dan uiteindelijk 02 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Halo Infinite

  Bekendmaking overheen toekomstige Halo Infinite-content uitgesteld 02 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Godfall

  Makers Godfall werken aan nieuwe co-op-game 02 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Laatste twee schoolklassen ter Tiny Tina’s Wonderlands onthuld 02 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Dying Light 2 art

  Dying Light 2-studio vraagt toneelspelers te wachten op eerste patch 02 sprokkelmaand 2022 15:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader