Sony wil tot en met 2026 tien live service-games uitbrengen


Dat heeft ie onderneming gemeld tijdens den bekendmaking van diens kwartaalcijfers. Volgens chief financial officer Hiroki Totoki moeten den recente verwerving van Bungie er voordat zorgen dat den ervaring van den studio te zulke games andere PlayStation-studio’s hierbij gaat promoten.

Sony gaf geen details overheen den volgende games. Ie is waarschijnlijk dat den nieuwe IP diegene Bungie ontwikkelt er één van is, mede ie langverwachte nieuwe multiplayerproject gebaseerd op The Last of Us: Part 2.

Onder live service-games vallen overheen ie generaal multiplayerspellen diegene onveranderlijk van nieuwe updates wordt voorzien. Voorbeelden zijn Fortnite plusteken Call of Duty: Warzone. Zowel den volgende spel te den Assassin’s Creed-reeks, Assassin’s Creed Infinity, zullen live service-elementen bevatten.


 • dying light 2

  Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker dan uiteindelijk 02 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Halo Infinite

  Bulletin overheen toekomstige Halo Infinite-content uitgesteld 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Godfall

  Makers Godfall werken aan nieuwe co-op-game 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Laatste twee schoolklassen te Tiny Tina’s Wonderlands onthuld 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Dying Light 2 art

  Dying Light 2-studio vraagt toneelspelers te wachten op eerste patch 02 schrikkelmaand 2022 15:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader