Team17 annuleert NFT's gebaseerd op Worms na ontvangen kritiek


Voorheen dit week kondigde Team17 ene samenwerkingsverband met blockchainbedrijf Reality Gaming Group aan. Den MetaWorms NFT’s zullen is uit unieke, met den pc gegenereerde artwork gebaseerd op Worms. Diegene NFT’s zullen daarbij minder schadelijk voordat ie milieu zijn dan andere NFT’s. Den boodschap kon op veel kritiek rekenen, zowel van studio’s wiens games uitgegeven wordt vanwege Team17.

Tussentijds heeft Team17 permitteren weten den plannen te annulering. “Wij hebben zoals onze Teamsters, vrouwen plus ventilatoren plus den zorgen diegene zij uiten geluisterd. Daarom hebben wij priv afstand te nemen van NFT’s.”

Team17 is noch ie enige gamebedrijf dat wilde uitproberen met NFT’s. Ubisoft kondigde vorig klas aan NFT’s te games te gaan verwerkt te den vorm van Ubisoft Quartz. Den ontwikkelaar van ie volgende Stalker 2 kondigde daarnaast aan NFT’s te den spel te willen verwerkt. Na veel negatieve terugkoppeling besloot den studio diegene besluit kort na den boodschap terug te rondtollen. Zowel stemacteur Troy Baker – beroemd van games mits The Last of Us – wasgoed van project NFT’s uit te brengen, maar besloot dit week diegene smaak terug te rondtollen.


 • PlayStation Logo

  Sony wil totdat plus met 2026 tien live service-games uitbrengen 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • uncharted

  Uncharted komt mogelijk zoals Fortnite 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Far cry 6

  Nieuwe kosteloos Far Cry 6-missie inhouden cross-over met Rambo 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Promotionele render rondom de Radeon RX 6000-generatie videokaarten van van AMD.

  ‘AMD refresht RX 6000-gpu’s rond juni-juli’ 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Den lanceringstrailer van Life is Strange: Remastered Collection 02 sprokkelmaand 2022 11:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader