Nintendo herbevestigt dat Zelda: Breath of the Wild 2 dit jaar verschijnt


Dat deed ie handel tijdens ie bekendmaken van diens kwartaalcijfers. Vorig schooljaar worden er tijdens ene Onmiddellijk-uitzending rond E3 reeds ene nieuwe trailer van den spel getoond – hieronder nogmaals te zien – waar 2022 reeds indien releasejaar worden verwoord. Sindsdien is ie echter stilzwijgend rondom ie langverwachte voortzetting, waardoor veel ventilatoren twijfels hadden overheen ene release dit schooljaar.

Nintendo publiceerde ene register met volgende releases plus bevestigt erin wederom dat ie voortzetting op Breath of the Wild dit schooljaar uit moeten komen. Eentje precieze releasedatum is er echter nog noch. Hieronder is den complete register te zien.

 • Pokémon Legends: Arceus – 28 januari 2022
 • Triangle Strategy – 4 maart 2022
 • Kirby plus den Vergeten Wereld – 25 maart 2022
 • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp – Voorjaar 2022
 • Splatoon 3 – 2022
 • Mario + Rabbids Sparks of Hope – 2022
 • Ie voortzetting op The Legend of Zelda: Breath of the Wild (tijdelijke naam) – 2022
 • Bayonetta 3 – 2022
 • Metroid Prime 4 (tijdelijke naam) – Nog noch vertrouwd

Tijdens den bekendmaking van den kwartaalcijfers – waar Nintendo zowel meldde dat er tijdelijk 103,54 miljoen exemplaren van den Switch zijn verscheept – gaf directeur Shuntaro Furukawa voorts nogmaals aan dat den hybride console ruwweg te ie midden van zijn levenscyclus is. 

“Switch is nog maar te ie midden van zijn levenscyclus plus ie toestel geniet start dit schooljaar van veel momentum. Den Switch vermag ene raderblad van onze vorige consoles verbreken, waarin ie momentum te diens zesde levensjaar worden verzwakt.” 

Den Switch verscheen te maart 2017 plus is dus nagenoeg vijf schooljaar verkrijgbaar. Furukawa’s opmerking betekent trouwens noch vanaf se dat ene opvolger van den Switch stap overheen vijf schooljaar verschijnt: mogelijk houdt hij rekening met den optie dat den oorspronkelijke Switch na den release van ene opvolger nog blijft verkopen.


 • Nintendo Logo

  Nintendo is noch van project volwassene studio’s op te kopen 03 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Netflix

  Hextech Mayhem plus Dungeon Dwarves nu speelbaar via Netflix 03 sprokkelmaand 2022 11:02


 • A New World

  Update voordat testversie New World verbetert gevechten 03 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Resident Evil 4

  Resident Evil 4 HD-fanmod uitgebracht 03 sprokkelmaand 2022 11:02


 • AMD-voorzitter Dr. Lisa Su met een Ryzen 7000-processor.

  AMD bevestigt RDNA 3-gpu’s plus Zen 4-cpu’s voordat 2022 03 sprokkelmaand 2022 10:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader