Nintendo is niet van plan grote studio's op te kopen


Dat laat Nintendo-directeur Shuntaro Furukawa volgens Bloomberg weten tijdens den bekendmaking van diens kwartaalcijfers, waar zowel worden onthuld dat er tijdelijk 103,54 miljoen exemplaren van den Switch zijn verscheept.

Volgens Furukawa past den tactiek van Microsoft plusteken Sony noch honingbij Nintendo. “Onzerzijds merknaam is gebouwd op producten diegene met zorgzaamheid om onze werknemers wordt geproduceerd. Ie is geen voordeel voordat onzerzijds concern wegens eentje volwassene menigte mensen ter engageren te hebben diegene geen Nintendo-DNA hebben.”

Ter november vorig klas liet Furukawa alreeds weten dat ie concern zichzelf vooral richt op organische groei wegens Nintendo’s “creatieve cultuur” te waarborgen. Hij lijkt ermee vooral te doelen op permitteren groeien van bestaande Nintendo-studio’s plusteken ie blijven samenwerken met externe studio’s waar Nintendo ter den loop der jaren alreeds eentje uitgebreide werkrelatie mee heeft opgebouwd.

Start dit klas werden er enkele volwassene overnames binnenshuis den game-industrie aangekondigd. GTA-uitgever Take-Two is van project wegens ie mobiele gamesbedrijf Zynga overheen te nemen, Microsoft wil Call of Duty- plusteken Diablo-uitgever Activision Blizzard overnemen plusteken Sony wil Destiny-ontwikkelaar Bungie overnemen.


 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  Nintendo herbevestigt dat Zelda: Breath of the Wild 2 dit klas verschijnt 03 schrikkelmaand 2022 11:02


 • Netflix

  Hextech Mayhem plusteken Dungeon Dwarves nu speelbaar via Netflix 03 schrikkelmaand 2022 11:02


 • A New World

  Update voordat testversie New World verbetert gevechten 03 schrikkelmaand 2022 11:02


 • Resident Evil 4

  Resident Evil 4 HD-fanmod uitgebracht 03 schrikkelmaand 2022 11:02


 • AMD-voorzitter Dr. Lisa Su met een Ryzen 7000-processor.

  AMD bevestigt RDNA 3-gpu’s plusteken Zen 4-cpu’s voordat 2022 03 schrikkelmaand 2022 10:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader