Shovel Knight-maker kondigt nieuwe game Mina the Hollower aan


Dat deed ie handelsbedrijf gisteravond tijdens ene livestream. Te Mina the Hollower leidinggeven toneelspelers ene titulaire muis ter ene adventure waarbij den camera den aktie van bovenaf bekijkt. Ie spel lijkt qua gameplay veel weg te hebben van klassieke Zelda-games.

Yacht Club Games heeft ie spel op Kickstarter gezet, waar geïnteresseerden ene bedrag kunnen overmaken wegens te promoten den ontwikkeling te financieren. Ie beoogde bedrag is tijdelijk reeds opgehaald. Yacht Club betaalt zoals inherent zeggen zelf ie grootste gedeelte van den ontwikkeling. Den crowdfunding is volgens hoen vooral bedoeld wegens ie spel zo vitaal mogelijk te maken plusteken ene schare menigte ventilatoren te creëren.

Er is nog geen releasedatum voordat den spel aangekondigd. Welnu is verstaanbaar dat Mina the Hollower ter den maak is voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch plusteken Steam.

Tijdens den livestream liet Yacht Club Games zowel weten dat Shovel Knight Dig straks uit moeten komen plusteken dat er ene kosteloos update plusteken trio dlc-pakketten zoals Shovel Knight Pocket Dungeon komen. Alle aankondigingen zijn op den webstek van den ontwikkelaar te vinden of hieronder ter den complete presentatie.


 • dying light 2

  Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker dan uiteindelijk 02 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Halo Infinite

  Boodschap overheen toekomstige Halo Infinite-content uitgesteld 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Godfall

  Makers Godfall werken aan nieuwe co-op-game 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Laatste twee schoolklassen ter Tiny Tina’s Wonderlands onthuld 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Dying Light 2 art

  Dying Light 2-studio vraagt toneelspelers te wachten op eerste patch 02 schrikkelmaand 2022 15:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader