State of Play bevat veel beelden en details van Gran Turismo 7


Erin gaf producer Yazunori Yamauchi veel details overheen ie volgende racespel. Zoals voorheen ofschoon beroemd wasgoed geproduceerd, bevatten ie spel meer dan vierhonderd wagens, 34 locaties plusteken negentig tracks. 

Ter den strijd opstarten toneelspelers zoals gewoonlijk met ene compacte wagen plusteken kunnen toneelspelers aan races meespelen wegens zo steeds betere wagens te ontgrendelen. Middenin den schrijfmap is Car Café te vinden, waar toneelspelers den wagen’s diegene zij hebben verzameld kunnen zien. Er vermag zowel gepraat wordt met enkele mensen diegene den wagens hebben ontworpen. Zowel is er ene winkelcentrum genaamd Brand Central waar meer wagens, voorts gebruikte wagen’s, gekocht kunnen wordt. Den ‘license tests’ zijn weer terug zodat nieuwe toneelspelers kunnen leren rijden ter ie spel. 

Den spel moeten zo realistisch mogelijk ogen plusteken vastklinken. Zo is er ene vernieuwd dynamisch weersysteem, waarbij den wolken zichzelf ondersteund onderschikkend van den temperatuur plusteken luchtvochtigheid. Regen moeten realistischer dan uiteindelijk vallen. Zowel ie sound van den spel worden onder ene vergrootglas gelegd. Den wagens willen zo realistisch mogelijk vastklinken wegens ie gewoonte van verschillende weerkaatsingen tegen onder andere ie type wegdek. Er is zowel opzoeken cadeau, met meer dan driehonderd verschillende nummers, waarmee zowel replays van races kunnen wordt geproduceerd.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart uit op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Bekijk hieronder den State of Play-uitzending.


 • Ghostwire: Tokyo

  Bekijk vanavond wegens 23:00 uur den presentatie overheen Ghostwire: Tokyo 03 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Nintendo Switch

  Nintendo hint mogelijk zoals backwards compatibility volgende console 03 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Horizon

  Horizon Forbidden Westelijk-trailer toont uitdagingen plusteken nederzettingen 03 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Bungie

  Sony verstrekken 1,2 miljard dollar uit aan huidig Bungie-personeel 03 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Quest 2

  Oculus Quest Store behaalt 1 miljard dollar aan omzet 03 sprokkelmaand 2022 14:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader