The Last of Us-studio Naughty Dog werkt aan drie verschillende games


Studiohoofd Neil Druckmann plaatste ene tweet met erin vacatures voordat posities te den studio. Hij tweedehands ter zijn tweet drietal verschillende emojis waarmee hij hint zoals drietal verschillende games. 

Naughty Dog werkt nog eeuwig aan ene multiplayermodus voordat The Last of Us: Part 2, watten volgens berichten hoogstwaarschijnlijk ene losstaand spel wordt. Watten den andere twee projecten omvatten is noch vertrouwd. Welnu gaan er hoewel geruime tijdstip geruchten dat er ene remake van den eerste The Last of Us wordt ontwikkeld diegene rond dezelfde tijdstip mits den volgende HBO-televisieserie uit moeten komen.

Naughty Dog heeft ongeacht The Last of Us zowel franchises mits Uncharted, Jak & Daxter plus den eerste drietal Crash Bandicoot-games op zijn naam staan. Den studio is onderdeel van Sony Interactive Entertainment plus maakt dus uitsluitend spellen voordat PlayStation-consoles. Welnu verschijnt Uncharted: Legacy of Thieves Collection zometeen dit klas zowel op pc.


 • Pokémon Legends: Arceus is ter week tijdstip 6,5 miljoen keer verkocht 04 schrikkelmaand 2022 11:02


 • Verse Nintendo Onmiddellijk-geruchten plus den lieve GBA-games! – Bonuslevel #82 04 schrikkelmaand 2022 11:02


 • Battlefield 2042

  Nieuwe Battlefield 2042-update uitgesteld zoals maart 04 schrikkelmaand 2022 10:02


 • World of Warcraft

  Mobiele Warcraft-game ter den maak te Blizzard 04 schrikkelmaand 2022 10:02


 • Windbound

  Windbound is volgende week kosteloos te claimen via Epic Games Store 04 schrikkelmaand 2022 10:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader