Fall Guys bevat nu cross-play, Xbox- en Switch-versies nog in de maakDen update verschijnt terwijl ie zesde seizoen van ie spel nog te volle tempo is. Ontwikkelaar Mediatonic zegt dat den cross-play-ondersteuning te danken is aan den technologie van Epic Online Services. Voordien wasgoed ie alhoewel mogelijk wegens eentje lounge te porties met pc- plus PlayStation 4- plus PlayStation 5-spelers te den Custom Shows-modus, maar dat is nu dus uitgebreid zoals spelmodi mits Main Vertoning, Squads plus Twee’s.

Wegens toegang te krijgen totdat cross-play willen toneelspelers hun Fall Guys-exemplaar samenkoppelen aan hun Epic Account. Wie dat nog noch heeft gedaan wordt er tijdens ie opstarten van ie spel aan herinnerd. Zodra ie samenkoppelen slagen is, kunnen toneelspelers anderen uitnodigen via cross-play. Toneelspelers diegene alhoewel waren toegevoegd mits vriend op PlayStation of Steam verschijnen moeiteloos te den vriendenlijst van Epic.

Ie battleroyalespel moest vorig schooljaar alhoewel uitkomen op Xbox-consoles plus den Nintendo Switch, maar staart 2022 meldde Mediatonic dat dat noch zullen slagen. Den ontwikkelaar benadrukt nu dat diegene versies welnu nog te den maak zijn plus dat zij werken aan den laatste loodjes. Ie is echter nog te vroegtijdig wegens eentje verschijningsdatum aan te kondigen. Put

Plaats een reactie

ajax-loader