Ubisoft haalt Rainbow Six-esportstoernooi uit Emiraten na ophefVoordat 2022 staan trio verschillende toernooien gepland, Rainbow Six Siege Majors genaamd. Ter mei vindt ie eerste tornooi ter den VS positie plus ter november gaat ie tornooi zoals ene nader vertrouwd te maken Aziatisch land. Den tweede locatie schoot ter ventilatoren ter ie verkeerde strot, plus Ubisoft heeft ginds zoals geluisterd.

Na den bekendmaking uitten ventilatoren hun frustraties op onder andere Twitter. Veel kritiek is erop gestructureerd dat den Emiraten noch dezelfde waardes hanteren mits diegene diegene ter Rainbow Six Siege wordt uitgedragen. Ter ie land wordt LHBTI+’ers waargenomen mits criminelen.

Via ie officiële Twitteraccount van Rainbow Six Esports komt Ubisoft nu terug op zijn besluit: ie tornooi zullen noch meer plaatsvinden ter den Emiraten. Ter hun verklaring meldt ie nering dat zij ie land kozen na “uitvoerige discussies [hebben gevoerd] met onze lokale teams, den regering van den Emiraten plus lokale esportspartners”.

Daarbij waren alle partijen ie erover ooit dat “iedereen, van alle genderidentiteiten, seksuele orientaties, culturele achtergronden plus andere individuele eigenschappen erop betrokken zullen wordt plus zullen wordt goedgekeurd”.

“Met dat ter ie gedachten horen wij zowel dat leden van den Siege-community twijfels hebben overheen dit verkiezing, plus daarom hebben wij priv den Six Major ter augustus 2022 zoals ene andere regio te verrijden”, vervolgt ie nering. Diegene locatie moeten nog bepaald wordt plus zullen straks wordt meegevoeld. Put

Plaats een reactie

ajax-loader