Collector's Edition van A Plague Tale: Requiem aangekondigd


Den Collector’s Edition vermag speciaal via den digitale zaak van Focus Entertainment wordt gereserveerd voordat 189,99 euro. Ter ie postpakket zit den spel, ene beeldje van Amicia plusteken Hugo, ene plaat met den soundtrack, ene broche van Hugo’s veer plusteken meer.

Den eerste spel speelt zichzelf over ter Frankrijk ter ie schooljaar 1349, wanneer ie land wordt geteisterd voort den Zwarte Dood. Amicia moeten haar junior broer Hugo beschermen, terwijl den twee wordt achtervolgd voort den Inquisitie plusteken trachten te voortbestaan ter den meedogenloze wereld. Ter ie voortzetting omkeren Amicia plusteken Hugo terug.

A Plague Tale: Requiem komt ergens dit schooljaar uit op Xbox Series X plusteken S, PlayStation 5 plusteken pc. Zowel komt ie spel meteen op lancering op Spel Pass te staan. Op Nintendo Switch komt den spel via cloud streaming uit.


 • Diablo Immortal krijgt nieuwe updates na gesloten beta-test 23 schrikkelmaand 2022 19:02


 • Jacco

  Den nieuwe hoofdredacteur van Gamer.nl: Jacco Peek 23 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Elden Stadionring is ene meesterwerk voordat den minderheid 23 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Dead by Daylight

  Dead By Daylight-handelsmerk wijst op datingsimulator 23 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla Games brengt patch 1.05 Horizon Forbidden Westelijk uit 23 schrikkelmaand 2022 15:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader