'EA-baas noemt Fifa-licentie een hindernis voor voetbalreeks'


Dat meldde hij volgens VGC afgelopen november tijdens ene meeting met werknemers. Dit kennisoverdracht zullen den webstek van anonieme bronnen hebben vernomen. 

Volgens Wilson zullen Fifa EA tegenhouden wegens te uitproberen met den reeks. Zo zullen ie concern ge voetbalwedstrijden met teams bestaande uit elftal toneelspelers mogen implementeren. Zowel zullen EA “bredere digitale ecosystemen” te den spel willen toepassen plusteken dat noch mogen. Volgens Wilson zullen EA te uitwisseling voordat diegene regels “ge den viertal letters (van Fifa) op ie vagina mogen zetwerk”. EA heeft officieel noch bevestigd dat voorgaande visie inwendig is uitgesproken. Volgens VGC komt dit schooljaar nog welnu Fifa 23 uit.

Vorig schooljaar bleek alhoewel dat den langdurige samenwerkingsverband tussen EA plusteken Fifa noch vlekkeloos verliep. EA kondigde waarna alhoewel publiekelijk aan dat ie overwoog den relatie met Fifa te beëindigen. EA legde waarna zowel handelsmerken vast voordat ‘EA Sports FC’, den mogelijke nieuwe naam van den populaire voetbalreeks mits den samenwerkingsverband met Fifa wordt stopgezet.


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen wandelen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Nuchter circuit met virtuele versie te Gran Turismo 7 vergelijken 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt te maart zoals PlayStation-consoles 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 schrikkelmaand 2022 14:02Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader