Echt circuit met virtuele versie in Gran Turismo 7 vergeleken


Ie gaat wegens Willow Springs International Raceway. Ter eentje tweede video vertelt coureur Dai Yoshihara meer overheen den totstandkoming van den vergelijking.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart uit op PlayStation 5 plus PlayStation 4. Ie nieuwe eindje ter den racefranchise pakt verschillende elementen uit ie uiterst recente eindje ter den reeks, Gran Turismo Sport, eveneens den klassieke porties.

Gamer.nl plaatste voorheen dit maand eentje uitgebreide preview van den spel: “Ie belangrijkste wapenfeit is daarbij ie veel beschikbare automaat’s. Ontwikkelaar Polyphony Digital communiceert voordat den lancering zo’n vierhonderd stuks, watten fair medegedeeld eentje vrij triviaal ophoging is van ie totaal ter Gran Turismo Sport. Welnu zijn dit ter den nieuwe spel onderverdelen ter trio groepen: recente modellen, occasions plus legendarische machines uit ie verleden. Elke automaat is zoals verwachting welnu uitgebreider te tunen dan uiteindelijk ter eentje GT-game: tal van onderdelen plus parameters zijn aanpasbaar, totdat aan ie grootte van den uiteindes van jouw achtervleugel! Den samenvoeging bepaalt voorts den prestatie-index van jouw automaat, eentje soortgelijk systeem indien den Forza-games.”


 • The Ascent

  The Ascent komt ter maart zoals PlayStation-consoles 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Electronic Arts

  EA hekelt directeurs plus managers diegene giftig werkgedrag toestaan 24 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 schrikkelmaand 2022 13:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader