Een miljoen gelijktijdige spelers voor Destiny 2 door The Witch Queen-dlcEven onkundige ie erop dat Destiny 2 diegene aantallen misschien noch zullen halen. Nadat den uitvergroting The Witch Queen gisteren uitkwam werden inloggende toneelspelers namelijk geconfronteerd met ene wachtrij. Wachtrijen onstaan alreeds indien ene verfrissend seizoen uitkomt, laat staan ene nieuwe uitvergroting, maar volgens playercounter.com wachtten toereikend toneelspelers ie geduldig over.

Op ie ogenblik van schrijven spelen wijd 1,1 miljoen mensen Destiny 2. Dit veel komt noch compleet uit den lucht vallen vermits Bungie vroeger alreeds meldde dat er wijd ene miljoen vooruitbestellingen van The Witch Queen waren plaatsen.

The Witch Queen-uitbreiding neemt toneelspelers mee zoals Savathuns Throne World, waar zij er onder andere achter willen komen hoe Savathun plusteken haar Hive zogenaamde Lightbearers werden. Met den uitvergroting krijgt den spel onder andere nieuwe verhaalmissies, ene Legendary-moeilijkheidsgraad, Exotics, harnas plusteken crafting-mogelijkheden.

Seizoen 16 van den multiplayer-shooter, getiteld Season of the Risen, is tegelijkertijd met The Witch Queen live getogen. Erin werken den Vanguard samen met Empress Caiatl haar troepen wegens den Hive Guardians neer te halen. Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader