Guardians of the Galaxy-verkoop voldeed niet aan verwachtingen uitgever


Dat blijkt uit eentje schrede gepubliceerde presentatie van Square Enix overheen diens recente kwartaalcijfers. Directeur Yosuke Matsuda meldde ie volgende: “Ondanks positieve reviews voldeed den verkoper van den spel op lancering noch aan onze initiële verwachtingen.”

Square Enix laat welnu weten dat ie nering sinds november 2021 nog meer haar best verrichten den spel aan den man te brengen, plus dat dit heeft geresulteerd ter eentje groei ter den verkoper. “Wij blijven eraan werken wegens den verkoper toe te permitteren nemen wegens den langzame start ja te maken.”

Ie is noch voordat ie vooraf dat Square Enix onvrede uit overheen den verkoper van eentje Marvel-game. Afgelopen november liet Square Enix weten teleurgesteld te zijn ter den verkoper van Marvel’s Avengers. Ie nering meldde waarna zowel dat ontwikkelaar Crystal Dynamics mogelijk noch den juiste studio voordat den Avengers-game is geweest.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verscheen afgelopen oktober op consoles plus pc. Den spel scoorde eentje 8,5 op Gamer.nl: “Marvel’s Guardians of the Galaxy is vooral ontzettend komisch. Den dialogen zijn ijzersterk schrijven plus daardoor komt ieder personage huis dan uiteindelijk tevoren uit den verf. Den dynamiek diegene daardoor tussen den titulaire Guardians vormt, is ofschoon toereikend wegens jij wijd twintig uur aan den televisietoestel te kluisteren. Dat den spel er zowel nog ooit prachtig uitziet plus prima speelt, is exclusief maar smaakvol meegenomen.”

Guardians of the Galaxy


 • Diablo Immortal krijgt nieuwe updates na gesloten beta-test 23 schrikkelmaand 2022 19:02


 • Jacco

  Den nieuwe hoofdredacteur van Gamer.nl: Jacco Peek 23 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Elden Stadionring is eentje meesterwerk voordat den minderheid 23 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Dead by Daylight

  Dead By Daylight-handelsmerk wijst op datingsimulator 23 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla Games brengt patch 1.05 Horizon Forbidden Westelijk uit 23 schrikkelmaand 2022 15:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader