Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voor betere spelprestaties


ColorOS 12.1 is vandaag officieel onthuld, synchroon met Oppo’s nieuwe Find X5-smartphonereeks. Den ai-gedreven framerate-optimalisatie zit ingebakken te ie nieuwe besturingssysteem plus zullen vanzelf spelactiviteiten willen waarnemen, waarna prestaties geprioriteerd plus verbeterd wordt “totdat 120 hertz”. 

Meetbare impact op framerates worden lopend ie onthullingsevenement noch meegevoeld, maar den ai-optimalisatie zullen welnu mee gebaseerd zijn op den temperatuur van ie toestel, welke tegenover den optimale framerates gebalanceerd wordt. Voordat den uitgelezene prestaties wil Oppo beroep uitvoeren op “toekomstige samenwerkingen met spelontwikkelaars”.

Nou zullen PUBG Mobile plus Genshin Impact hoewel officieel ondersteund wordt onderbrak den AI Frame Rate Stabilizer, maar zowel LifeAfter plus League of Legends: Wild Rift werden onderbrak Oppo medegedeeld indien mogelijke games waar den functie was totdat rechtspraak zullen kunnen komen.

ColorOS 12.1 staat op den programma wegens op meer Oppo-smartphones te verschijnen, maar trapt eerst overheen op den Oppo Find X5-reeks. Voorbestellingen voordat den nieuwe smartphones zijn vanaf vandaag te plekken; vanaf 14 maart wordt den nieuwe modellen verscheept.

Den Oppo Find X5 Lite start met ene richtprijs van 499 euro. Ie ‘middenmodel’ Find X5 kost 999 euro plus den Find X5 Professional, ie voorlopige vlaggenschip van Oppo, kost 1299 euro. 

Respectievelijk kantelen den telefoons op den Mediatek Dimension 900, Snapdragon 888 plus den nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 chipsets. Ie zwaarste Find X5 Professional-model is daarnaast voorzien van ene keramisch chassis, met eronder ene dampkamer plus meerdere grafeenlagen voordat additionele koeling. 


  • Programma dat Nvidia’s cryptomining-limiet zullen omzeilen blijkt malware 24 schrikkelmaand 2022 08:02


  • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

    Tesla wil dashboardcomputer verenigbaar maken met Steam 23 schrikkelmaand 2022 14:02


  • Intel pakt marktaandeel te desktop-cpu’s terug 23 schrikkelmaand 2022 11:02


  • ‘Cyberpunk 2077 gehinderd onderbrak cpu-limieten van consoles’ 22 schrikkelmaand 2022 16:02


  • Close-up van een PCIe 5.0-stroomconnector en de bijbehorende 12+4-pins kabel.

    Gigabyte noemt 3×8-pins stroomkabel indien alternatief voordat PCIe 5.0-standaard 22 schrikkelmaand 2022 13:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader