Steam-leden kunnen games nu checken op Steam Deck-ondersteuning


Valve heeft ene speciale pagina online gezet waarin toneelspelers kunnen inloggen met hun Steam-account. Vervolgens vermag men zien welke games ter hun bibliotheek totdat nu toe ingevolge Valve zijn getest met den Steam Deck. Noch alle games zijn getest ingevolge Valve, maar ie winkelbedrijf is ginds nog steevast mee bezig.

Games kunnen onder trio categorieën vallen: ‘Veriefied’ (werkt volmaakt op Steam Deck), ‘Playable’ (werkt op Steam Deck maar moeten mogelijk ingevolge den speler hier plusteken ginds gewendraken wordt) plusteken ‘Unsupported’ (werkt noch op Steam Deck, bijvoorbeeld alle vr-games).

Den voorafgaand lading Steam Decks wordt vanaf 28 sprokkelmaand verstuurd. Mensen diegene nu ene Steam Deck voorbehouden, kunnen hem op zijn vroegst stap ter den tweede tweede van dit klas ter ontvangst nemen.

Steam Deck is ene handheld-console-hybride diegene op ene aangepaste versie van SteamOS draait. Ie besturingssysteem is onder andere gewendraken op ie touchscreen van den machine. Daarnaast is ie mogelijk wegens ie toestel indien pc te usances plusteken andere programma’s plusteken gamelaunchers te installeren.


 • WWE 2K22

  Artiest Machine Gun Kelly speelbaar ter WWE 2K22 24 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Octopath Traveler: Champions of the Continent komt dit zomer uit 24 sprokkelmaand 2022 10:02


 • Call of Duty Vanguard

  Update: ‘Er komt volgend klas geen nieuwe Call of Duty-game uit’ 24 sprokkelmaand 2022 10:02


 • Den uitgelezene Xbox-deals van den week 24 sprokkelmaand 2022 10:02


 • Deathloop

  Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 24 sprokkelmaand 2022 10:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader