The Ascent komt in maart naar PlayStation-consoles


Dat hebben verspiller Curve Games plus ontwikkelaar Neon Giant aangekondigd. Den spel verscheen afgelopen klas alreeds op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. Start dit klas worden er alreeds melding geproduceerd van eentje PlayStation-versie via ie Amerikaanse Entertainment Software Rating Houtvezelplaat, maar nu is ie officieel bevestigd.

The Ascent is eentje twin-stick shooter-rpg, waarin toneelspelers willen zien te voortbestaan op den vliegende wereldstad Veles. Daarginds maken bedrijven zoals The Ascent Group den voorkomendheid uit, totdat eentje ramp plaatsvindt plus toneelspelers willen vechten tegen vijandelijke bedrijven.

Den spel is met maximaal viertal toneelspelers te co-op speelbaar plus berust op dekking zoeken plus positionering. Zowel is ie mogelijk wegens implantaten aan te schaffen voordat nieuwe vaardigheden. Den ontwikkelaar benadrukte voordien dat ie vertelsel voorts den boventoon voert, waarbij toneelspelers dialoogkeuzes maken.

Hieronder is eentje nieuwe trailer te bekijken.


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Electronic Arts

  EA hekelt directeurs plus managers diegene giftig werkgedrag toestaan 24 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 sprokkelmaand 2022 13:02


 • Nintendo Logo

  Nintendo neemt ontwikkelingspartner SRD overheen 24 sprokkelmaand 2022 11:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader