Via Xbox-dashboard kan weer direct naar Twitch gestreamd worden


Den functie kwam afgelopen oktober alreeds vacant voordat Xbox Insiders, maar is nu dus voordat iedereen vacant. Op Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One schenkkan men via ie instrumentenbord eentje Twitch-stream stichten. 

Voordat 2017 wasgoed dit zowel alreeds mogelijk, maar te dat schooljaar worden den optie verwijderd waarna Microsoft meer nadruk begon te leggen op diens inherent streamingplatform, Mixer. Ter 2020 worden dit streamingplatform weer stopgezet.

Microsoft meldt ie volgende: “Met alles watten er te den wereld gebeurt, is ie belangrijker dan uiteindelijk dat wij verbonden blijven met onze vrienden, families plusteken communities. Wij hebben jij terugkoppeling gehoord plusteken zijn verheugd wegens dit favoriete functie van ventilatoren terug te brengen, weer ontworpen plusteken huis dan uiteindelijk. Vanaf vandaag werken Xbox plusteken Twitch samen wegens livestreamen vanaf jij Xbox gemakkelijker dan uiteindelijk te maken. Jouw hebt nu rechtstreeks toegang totdat Twitch vanuit den Xbox-gids plusteken jij kunt jij setup te eentje twee eenvoudige stappen beheren.”


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen wandelen totdat 850 watt’ 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Eigenlijk circuit met virtuele versie te Gran Turismo 7 vergelijken 24 sprokkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt te maart zoals PlayStation-consoles 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 sprokkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 sprokkelmaand 2022 14:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader