Vier parcoursen uit kartracer Chocobo GP onthuld


Ie gaat wegens Zozo uit Final Fantasy 6, Alexandria uit Final Fantasy 8, Big Bridge uit Final Fantasy 5 plusteken Gold Saucer uit Final Fantasy 7. Laatstgenoemde heeft veel weg van den Rainbow Road-tracks uit den Mario Kart-games.

Ter Chocobo GP racen toneelspelers met verschillende Chocobo – den vogelachtige wezens uit den Final Fantasy-reeks. Den verschillende parcoursen spelen zichzelf dan zowel overheen te kennis Final Fantasy-gebieden. Toneelspelers kunnen daarnaast tijdens ie racen Magicites vinden plusteken gewoontes wegens tegenstanders mee te dwarsbomen.

Chocobo GP verschijnt op 10 maart voordat Nintendo Switch. Op diegene dag komt zowel eentje kosteloos te downloaden versie van Chocobo GP uit, genaamd Chocobo GP Lite. Hierin kunnen toneelspelers den voorwoord van den strijd spelen, ook lokale plusteken online multiplayerraces voordat maximaal acht toneelspelers – zolang eentje multiplayerrace wordt gestart vanwege iemand diegene den spel bezitting. Alle geboekte voortgang vermag meegenomen wordt zoals den volledige spel.


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen varen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Gran Turismo 7

  Eigenlijk circuit met virtuele versie te Gran Turismo 7 vergelijken 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • The Ascent

  The Ascent komt te maart zoals PlayStation-consoles 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Pokémon Presents-livestream wordt op zondag uitgezonden 24 schrikkelmaand 2022 15:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart gelekt 24 schrikkelmaand 2022 14:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader