Cult of the Lamb komt ook naar consoles


Dat hebben uitgeverij Devolver Digital plus Massive Monster aangekondigd. Den spel worden vorig schooljaar tijdens Gamescom alhoewel voordat pc aangekondigd, maar nu is dus manifest dat ie spel zowel zoals PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus Nintendo Switch komt. Ene precieze releasedatum is er nog noch – ie spel moeten ergens straks dit schooljaar verschijnen.

Te Cult of the Lamb leiden toneelspelers eentje inherent sekte met verschillende dieren. Ie mikpunt van den spel is wegens eentje trouwe menigte volgers op te opbouw diegene den goden vereren. Daarbij opbouw toneelspelers panden, voeren zij rituelen uit plus vechten zij tegen rivaliserende sektes te vijf regio’s. Vooral den cartooneske graphics vallen op.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Bandai Namco verontschuldigt zichzelf voordat prestatieproblemen Elden Stadionring 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 sprokkelmaand 2022 13:02


 • Far: Changing Tides is eentje smaakvol meesterwerk 25 sprokkelmaand 2022 11:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader