PlayStations Game Pass-concurrent komt mogelijk binnenkort uit


Dat claimt reporter Jeff Grubb tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show, watten vervolgens worden beschreven om VGC. Bloomberg liet voorheen nu weten dat Sony aan eentje ‘Project Spartacus’ werkt, eentje abonnementsdienst dat mogelijk mededingers schenkkan bieden aan Xbox Spel Pass.

Grubb: “Ie schenkkan waarschijnlijk weldra uitkomen, er gaat staart dit maand waarschijnlijk iets plaatsvinden, misschien noch publiekelijk, maar welnu eentje inwonende mijlpaal voordat den service.” 

Grubb claimt televisiekanaal zoals Bloomberg dat voorheen nu deed dat den abonnementsdienst ter drietal ‘tiers’ vacant komt: ‘essential’, ‘toegevoegd’ plus ‘premium’, respectievelijk voordat 10, 13 plus 16 dollar vanaf maand. Essential is volgens Grubb ter feite PlayStation Plus zoals ie nu bestaat, dus met maandelijkse kosteloos games.

Mensen diegene den toegevoegd tier schiften, zullen daarginds leeg kunnen downloaden watten op dit uur nu op PlayStation Now stond. Ie zullen wegens 250 totdat 300 games gaan. “Jouw krijgt geen cloud streaming, maar welnu 300 games diegene jouw kunt downloaden.”

Den opperste tier is premium, waarbij abonnees ongeacht ie voorgaande zowel ‘trials’ van exclusieve PlayStation-games zullen ontvangen. “Jouw krijgt trials van games. Ik weet noch of dat voordat elke Sony-game diegene uitkomt geldt, maar ie lijkt er op.”

Grubb vervolgt: “Jouw ontvangt (met premium) zowel klassieke games plus streaming. Geen van den andere tiers heeft cloud streaming, plus jouw ontvangt klassieke games. Ik weet noch precies watten er onder klassieke games verstaan wordt, maar ie wordt eentje beslissend onderdeel van den premier tier.”

Sony heeft vooralsnog niets bevestigd overheen ie bestaat van Project Spartacus.


 • Camp Cretaceous-dlc voordat Jurassic World Evolution 2 aangekondigd 25 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Knockout City gaat dit voorjaar free-to-play 25 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Fallout New Vegas

  ‘Microsoft plus Obsidian overwegen voortzetting op Fallout: New Vegas’ 25 schrikkelmaand 2022 08:02


 • babylons fall

  Babylon’s Fall ontvangt na release Nier: Automata-content 25 schrikkelmaand 2022 07:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart bevestigd 25 schrikkelmaand 2022 07:02Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader