Tot de volgende BONUSLEVEL! – Bonuslevel #100


Ter dit reserve dikke uitlevering van Bonuslevel (stiekem gewoon nummer 85) vermag jou luisteren zoals (voorlopig?) den laatste podcast met Lucas, maar gelukkig wordt er nog welnu even ene partijtje gebouwd. Wij verplegen heet nieuwsbericht overheen Pokémon Day, den overkomst van Zelda: Majora’s Mask zoals Switch Online, ene nieuwe amiibo plusteken nog veel meer. Voorts verplegen wij alle mailtjes diegene jullie hebben ingestuurd plusteken doorspreken wij onze plusteken jullie favoriete momenten uit Bonuslevel. Intact veel liefs plusteken groetjes!

Hier vind jou den mp3 (Hier vind jou den rss, mochten wij den mp3 zijn vergeten!)

Kom erbij onze Discord! Via dit listig vermag jou met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon uitrichten, is wieg! Dan vermag jou zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jou ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plusteken wellicht waarnemen jou jezelf terug te den volgende uitlevering!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere uitgestrekte platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


  • Alle Mario Kart-games gerankt – Bonuslevel #84 18 schrikkelmaand 2022 10:02


  • Nintendo Onmiddellijk Analyseren – Switch Sports, Mario Kart, Xenoblade Chronicles 3 plusteken meer! – Bonuslevel #83 10 schrikkelmaand 2022 15:02


  • Verse Nintendo Onmiddellijk-geruchten plusteken den lieve GBA-games! – Bonuslevel #82 04 schrikkelmaand 2022 11:02


  • bonuslevel

    Den Uitgestrekte Pokémon Legends: Arceus Review plusteken vraaggesprek met Adriaan den Acrobaat! – Bonuslevel #81 28 januari 2022 12:01


  • Windjammers 2, OlliOlli World plusteken Activision-overname – Bonuslevel #80 21 januari 2022 09:01

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader