Het is makkelijk om Nintendo voor lief te nemen


Zelfs den mainstream media pikten dit maanden den nodige nieuwtjes mee. Den overname van Activision Blizzard voort Microsoft verscheen te menig krant plusteken den meeste nieuwsprogramma’s op tv hadden zowel welnu voort dat Horizon Forbidden Westelijk te Nederland worden vervaardigd, met mooie reportages totdat gevolg.

Ter den game-industrie wordt den uitblinker tussen Microsoft plusteken Sony terwijl druk geanalyseerd plusteken afgewogen. Beide bedrijven hanteren dit mensenleven ene andere tactiek, waarbij PlayStation zoals eeuwig leunt op zijn exclusives plusteken Xbox nu zijn heil zoekt te ene abonnementsdienst. Ie is interessante kost diegene van omvangrijke impact is op den industrie plusteken den toekomst van games te ie geheel.

Plus Nintendo?

Jij zullen zowat vergeten dat er nog ene consoleboer op den markt actief is. Weleens van Nintendo gehoord? Ja, er is ene nieuwe spel uitgekomen te ene van hun allergrootste series, Pokémon. Oja, er wasgoed zowel ene Nintendo Ongezouten met allerlei leuke aankondigingen. Ach ja, ergens dit schooljaar komt den nieuwe Zelda uit, ie voortzetting op ene spel diegene wordt waargenomen indien ene van den liefste uiteindelijk vervaardigd. So what?

Vergeef mij mijn sarcasme, maar ie lijkt somwijlen nep onze industrie exclusief te brand staat indien er watten te strijden valt. Sony versus Microsoft, fight! Wie schenkkan er den meeste miljarden uitgeven?

Ie ligt er natuurlijk maar netwerk aan waar jouw jouw indien gamer op ie internet begeeft. Er zijn waarachtig omvangrijke gamefora waar den Switch netwerk zo veelbesproken is indien den andere consoles. Maar ja, ginder kom ik noch, plusteken te den algemene nieuwscyclus lijkt ie voordat mij somwijlen nep Nintendo er ene ietsje ongeacht staat. Totdat ie tijdstip is voordat den financiële rapporten plusteken den verkoopcijfers uit den kluis wordt gehaald. Ene twee weken geleden wasgoed ie weer zover, plusteken ik sloeg steil achterover.

Den bestverkochte spel op den Nintendo Switch is Mario Kart 8 Deluxe, met maar liefst 43 miljoen verkochte exemplaren. Aldaar er wijd 100 miljoen Switches zijn verkocht, kun jouw concluderen dat zowat den tweede van den eigenaren diegene spel te stulp heeft. Uitgezonderd sommige mensen ene miljoen exemplaren kopen, natuurlijk.

Tja, kun jouw zeggen, dat is Mario Kart. Dat is eeuwig zo. Zo gaat ie tijdens Nintendo, nou plusteken? Nee, zeg ik! Dit is noch normaal, horen. Met 43 miljoen verkochte exemplaren staat Mario Kart 8 Deluxe bovenop series indien bijvoorbeeld Splinter Cell of Fallout. Watten? Ja, dit ene spel staat bovenop alle games te diegene series te zijn geheel tijdens jawel opgeteld.

Den Switch

Plus kijk nog ooit zoals diegene verkoopcijfers van den Switch zelf, meer dan 103 miljoen. Dat is meer dan den Wii heeft verkocht, plusteken dat wasgoed ene wereldwijde hype. Nieuwsrubrieken lieten op tv zien hoe oma’s te bejaardentehuizen zelfs met den Wii aan den slag konden! Den Wii wasgoed ene ietsje ene gimmick, maar welnu ene kolossaal succesvolle waar den hele wereld noch overheen uitgepraat raakte. Plus den Switch is nog succesvoller!

Indien volger van den industrie snap ik ie waarachtig welnu. Er valt gewoon noch eeuwig zoveel interessants te veiligheidsfunctionaris overheen Nintendo. Den Japanse titaan houdt zichzelf redelijk stilzwijgend plusteken volgt zijn inherent padachtige. Be plusteken toe brengen zij ene geweldige spel uit, voorts geen televisiejournaal. Er zijn bijvoorbeeld weinig omvangrijke overnames te verslaan.

Dit week nam Nintendo ontwikkelingspartner SRD overheen, ene winkelbedrijf waar jouw nog nooit van hebt gehoord, maar dat reeds veertig schooljaar aan Nintendo-games werkt. Start vorig schooljaar kocht ie Next Level Games, den Canadese studio achter Luigi’s Mansion 3. Den laatste overname daarvoor? Monolith Soft te 2007.

Geen strakheid

Mijn punt is trouwens noch dat Nintendo spannendere waar moeten gaan verrichten. Sterker nog: dat zullen den welbekende Nintendo-magie misschien exclusief maar aantasten. Nintendo moeten vooral lekker blijven verrichten watten zij verrichten, kijk maar zoals den astronomische verkoopcijfers. Daarheen hebben zij mijn raadgeving zowel helemaal noch tijdens nodig.

Maar ie omvangrijke welslagen van Nintendo is noch vanzelfsprekend. Dat hebben wij waargenomen tijdens bijvoorbeeld den GameCube plusteken recenter tijdens den Wii U, diegene noch voorts dan 13 miljoen stuks kwam.

Den strategieën plusteken plek van ie winkelbedrijf hierbinnen onze industrie wordt misschien noch elke dag geanalyseerd op den vele gamewebsites diegene onze wereld rijk is – vooral omdat hun tactiek vaak zo hardnekkig rechtlijnig blijft. Dus tijdens dit weliswaar ene plek op dit webstek wegens er even tijdens stilzwijgend te staan plusteken te zeggen: rechtspleging zo diegene gaat, Nintendo. Rechtspraak zo diegene gaat.Wel

Plaats een reactie

ajax-loader