'Microsoft en Obsidian overwegen vervolg op Fallout: New Vegas'


Dat claimt reporter Jeff Grubb te hebben vernomen, zo meldt hij tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show (uitgetypt wegens VGC). Obsidian ontwikkelde zowel den eerste Fallout: New Vegas plusteken is tijdelijk onderdeel van Microsoft. Daarnaast is Bethesda, den licentiehouder van Fallout, tijdelijk zowel eigendom van Microsoft.

Grubb meldt: “Ie is nog hevig vroegtijdig, maar mensen zijn begonnen aan gesprekken met den woorden ‘Obsidian’ plusteken ‘New Vegas 2’. Ie zullen nog welnu jaren duren (voordat ie spel uitkomt). Maar er is ter ieder geval interesse plusteken er wordt gesprekken gehouden wegens dit voordat elkander te krijgen. Veel werknemers van Microsoft denken dat dit gaat slagen plusteken velen willen ie mogelijk maken.

Fallout: New Vegas verscheen ter 2010 plusteken wasgoed ene soort splitsing tussen ene voortzetting op plusteken ene spin-off van Fallout 3. Den spel worden gezegend wegens diens originele setting plusteken narratief.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Watten spelen wij dit weekend? 26 plusteken 27 sprokkelmaand 25 sprokkelmaand 2022 17:02


 • Screenshot van een AMD-presentatie met Dr. Lisa Su en een teaser van de eerste Zen 4-cpu (Ryzen 7000) op 5 nm procedés.

  Ryzen 7000-desktopprocessoren bevatten mogelijk RDNA 2-gpu 25 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Bandai Namco verontschuldigt zichzelf voordat prestatieproblemen Elden Stadionring 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 sprokkelmaand 2022 14:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader