Officiële dock van Steam Deck verschijnt pas in de lente


Den Steam Deck wordt sinds gisteren officieel verscheept, maar ie tegelijk aangekondigde dockingstation had vooralsnog geen precieze releasedatum ontvangen. Op den officiële Steam Deck-website geven Valve nu enkelvoudig aan dat ie dock “zometeen te den lentetijd” zou verschijnen.

Rond den lancering van den Steam Deck zelf worden welnu watten verdere kennisgeving overheen ie dock verstrekt. Zo is ene heldere plaatje van den achterzijde voordat ie voorgerecht verdeeld (hierboven te zien) plus worden den precieze I/O gespecificeerd. 

Dit is watten jouw achterop ie Steam Deck Docking Station aan schenkkan sluiten:

 • 3 x usb-a 3.1
 • Gigabit ethernet (RJ45)
 • DisplayPort 1.4
 • HDMI 2.0
 • usb-c (ter stroomvoeding)

Den Steam Deck zelft dient met ene 90° gekantelde usb-c-aansluiting op ie Dock aangesloten te wordt. Ie daartoe bestemde kabeltje, watten zoals den bovenzijde van den handheld reikt, lijkt vast te zitten aan ie dock zelf.

Overzicht van de poorten op de Steam Deck Docking Station van Valve.

Ie officiële dock is gedurende lange na noch den enige methode wegens den Steam Deck qua I/O uit te breiden. Valve geven zelf hoewel aan dat praktisch “elke usb-c-hub met stroomvoorziening” ruwweg dezelfde lading schenkkan overwelven. Vaag is vooralsnog welnu hoeveel watt ie dock zelf trekt, dan welnu doorspeelt zoals den Steam Deck.

Te tegenstelling totdat ene willikeurige hub zet Valve’s inherent dock den Steam Deck welnu netjes staand, met den potentie zowel ene kluit kabels uit ie zicht te liefhebben. Ie dockingstation meet 117 gedurende 29 gedurende 50,5 millimeter plus weegt pakweg 120 gram.


 • Screenshot van een AMD-presentatie met Dr. Lisa Su en een teaser van de eerste Zen 4-cpu (Ryzen 7000) op 5 nm procedés.

  Ryzen 7000-desktopprocessoren bevatten mogelijk RDNA 2-gpu 25 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen varen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Programma dat Nvidia’s cryptomining-limiet zullen omzeilen blijkt malware 24 schrikkelmaand 2022 08:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader