Valve denkt al na over mogelijke opvolger van de Steam Deck


Dat meldt directeur Gabe Newell te ene vraaggesprek met Edge Tijdschrift, waar vervolgens quotes van online werden situeren vanwege PC Gamer. Ter ie vraaggesprek spreekt hij zijn verwondering uit overheen ie waarheid dat den duurste versie van den Steam Deck den populairste is.

“Daarom vinden wij ie eeuwig massaal wegens iets uit te brengen. Wij leren daarheen veel van, plus dat helpt onzerzijds onder ie piekeren overheen den Deck 2.” Newell liet weten dat vanwege den populariteit van den duurste versie van den Steam Deck, consumenten kip hebben toestaan weten dat zij ene zo uitdrukkelijk mogelijk toestel willen.

Weliswaar moeten ene mogelijke Steam Deck 2 noch uitsluitend wegens meer potentieel onder den motor gaan. “Wij gaan zowel loeren zoals watten voordat mogelijkheden mobiliteit onzerzijds geven ten opzichte van ene traditionele desktop of laptop.” Daarbij lijkt Newell te hinten dat hij zoals mogelijkheden wil zoeken wegens ene nieuwe Steam Deck geschikt te maken voordat vr-gaming – iets dat op dit uur noch met den Steam Deck vermag.

Den vantevoren lading Steam Decks wordt vanaf 28 schrikkelmaand verstuurd. Mensen diegene nu ene Steam Deck voorbehouden, kunnen hem op zijn vroegst schrede te den tweede tweede van dit schooljaar te ontvangst nemen.


 • Elden Ring

  Hoogtepunten: Elden Stadionring, PS VR2 plus den PlayStation Plus-games van maart 26 schrikkelmaand 2022 09:02


 • Kosteloos Portal-spin-off Aperture Desk Job onthuld 26 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Ie is makkelijk wegens Nintendo voordat lief te nemen 26 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Achterzijde van het officiële dockingstation van de Steam Deck

  Officiële dock van Steam Deck verschijnt schrede te den voorjaar 26 schrikkelmaand 2022 07:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Watten spelen wij dit weekend? 26 plus 27 schrikkelmaand 25 schrikkelmaand 2022 17:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader