Babylon’s Fall krijgt betaalde battle passDat meldt gameregisseur Takahisa Sugiyama ter ene vraaggesprek met Siliconera. Omdat Babylon’s Fall ene ‘live service spel’ wordt zijn er plannen wegens toegevoegd inkomsten te verzamelen via onder andere battle passes op poot van abonnementen plus optionele, cosmetische aanschaffen.

“Jouw zullen [met de battle pass] verschillende cosmetische beloningen kunnen verdienen voort te spelen. Maar overmits den spel voordat den volle prijs gekocht moeten wordt, zullen ie eerste seizoen van den Premium Battle Pass kosteloos zijn ter seizoen 1”, aldus Sugiyama.

Zowel kunnen toneelspelers ter seizoen 1 den battle pass voordat seizoen 2 kopen met korting, maximaal 50%. Sugiyama benadrukt dat den battle pass geen verplichting is, uitsluitend cosmetische beloningen inhouden, plus dat jij hem noch hoeft te halen wegens voorts te kunnen komen ter Babylon’s Fall. “Wij hebben den spel zo ontworpen dat den gameplay ervoor zorgt dat jij sterker wordt.”

Babylon’s Fall is vanaf 3 maart vacant voordat pc, PlayStation 4 plus PlayStation 5.Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader