Nintendo haalt Super Smash Bros. uit gametoernooi EVO 2022EVO is ene van den grootste vechtgametoernooien van ie schooljaar, waarbij duizenden mensen samenkomen wegens den lieve esporters – plusteken slechtste, aldaar íédereen mee toestemmen exporteren – te zien vechten. Er staan pakweg tien games op den programma, maar Super Smash Bros. is ginds ter 2022 noch ene van.

Via Twitter meldt ie tornooi dat “Super Smash Bros. noch terug zullen omdraaien”. Sinds 2007 wasgoed Smash Bros. ene vast onderdeel van ie tornooi, maar Nintendo heeft priv wegens er noch meer aan mee te werken plusteken den spel uit ie tornooi te halen. “Wij hopen dat wij den Super Smash Bros.-community ter den toekomst weer kunnen vieren [met Nintendo]”, aldus den toernooiorganisatie.

Dit televisiejournaal volgt op Nintendo’s boodschap vorig schooljaar wegens zelf Super Smash Bros. Melee- plusteken Ultimate-toernooien te organiseren, samen met den organisatie Panda Global. Ie volgt zowel op Sony’s overname van ie EVO-toernooi, watten mogelijk ene rol speelt te Nintendo’s besluit wegens Smash Bros. uit EVO te weren.

Nintendo heeft nog noch op ie televisiejournaal gereageerd. Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader