Celeste-makers herenigd met hun The Game Awards-award


YouTuber PrestigelsKey wasgoed op zoek zoals eentje replica van den The Spel Awards-award. Hij vond eentje werkelijke award op eBay, diegene hij voordat 375 dollar kocht. Waarna den award arriveerde, tussenvoegsel hij dat ie den award wasgoed voordat Best Independent Spel diegene ter 2018 worden gewonnen onderbrak Extremely OK Games voordat Celeste.

PrestigelsKey nam voeling op met den ontwikkelaar. Klaarblijkelijk namen zij den awards tijdens den voorstelling zelf ter ontvangst, maar worden diegene tijdens den plechtigheid weer weggehaald plusteken is den award mogelijk onderbrak eentje miscommunicatie nooit zoals den studio gestuurd.

PresigelsKey heeft den trofee teruggestuurd zoals Extremely OK Games. Ter uitwisseling daarvoor betaalt den studio ie bedrag dat den YouTuber aan den awards had uitgegeven terug plusteken zenden zij hem eentje veel gesigneerde exemplaren van Celeste.


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina’s Wonderlands getoond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Gabe Newell brengt zelf Steam Decks rond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • gran turismo 7

  Gran Turismo 7 te vroegtijdig verscheept onderbrak Amazon 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands voelt indien eentje luchtige Borderlands-uitbreiding 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Yakuza: Like A Dragon

  Yakuza-maker begint radioshow ter Japan 28 sprokkelmaand 2022 14:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader