Digimon-producer overweegt Digimon World-port, -remaster of -remakeDat zegt Digimon-gamesproducer Kazumasu Habu te ene Q&A tijdens Digimon Con 2022. “Wij hebben veel verzoeken gekregen overheen ene port of remake van den originele Digimon World. Ik ben ie positief aan ie overwegen. Maar tegelijkertijd denken ik zowel na overheen watten den liefste voorkeur zullen zijn: ene port, remaster of remake.”

“Mits ik ene port of remaster tactvol, dan denken ik dat er ene redelijke mogelijkheid is [dat de game gemaakt wordt]. Mits jullie ene remake willen, willen wij piekeren overheen hoeveel toegevoegd elementen wij te den spel willen verwerkt”, zegt Habu tegen ie publiek.

Hij gaat voorts: “Digimon World heeft ene hevig goede balans tussen Opstopping Island – ie toneelpodium – plus den digimon diegene ginder verschijnen. Mits wij ene verrassend landstreek – bijvoorbeeld ie Folder Continent – of nieuwe digimon willen toevoegen, dan denken ik dat wij den spel willen verplegen indien ene verrassend product te positie van ene remake.”

“Ik zullen ie op prijs stellen indien jullie jij meningen met mij zullen willen porties. Geef onzerzijds alsjeblieft jullie meningen via comment-secties of elders”, sluit Habu over.

Digimon World is den eerste Digimon-game, ontwikkeld ingevolge Bandai. Hij kwam te 1999 uit voordat PlayStation plus kwam zometeen zowel zoals pc. Ter den decennia daarna kwamen nog tal van Digimon-games uit, met indien laatsten Digimon World: Next Order International Edition (2017) plus Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory (2018). Voordat dit schooljaar staat den rpg Digimon Survive gepland.Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader