Gabe Newell brengt zelf Steam Decks rond


Reddit-bezoeker ‘bitfiddler0’ vertelt dat afgelopen zaterdag den Steam Deck worden overhandigd aan zijn vrouw – zelf wasgoed hij noch thuis. Den persoon diegene den Steam Deck kwam leveren wasgoed echter Newell zelf. “Hij wasgoed ontiegelijk cool plus met beide voeten op den vloer. Hij zei dat indien wij terugkoppeling hadden (overheen den Steam Deck) dat wij hem konden e-mailen.” Op Reddit worden ene kiek getoond van Newell diegene aan den deur stond.

Eentje andere Reddit-gebruiker herkende Newell waarna hij honingbij den omwonenden langskwam. Hij riep samen met zijn huisgenoten zoals Newell, waarop den directeur hoen allen ene Steam Deck kwam brengen – zowel hoewel hadden zij ie toestel noch besteld. Hij liet weten dat ie welnu gefilmd worden, dus hoogstwaarschijnlijk zijn Newells bezoekjes onderdeel van den promotie rondom den Deck.

Gabe


 • gran turismo 7

  Gran Turismo 7 te vroegtijdig verscheept ingevolge Amazon 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands voelt indien ene luchtige Borderlands-uitbreiding 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Yakuza: Like A Dragon

  Yakuza-maker begint radioshow ter Japan 28 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Screenshot van de reclamevideo rondom de Lenovo IdeaPad Gaming 3i, met in de zevende generatie voor het eerst een Intel Arc-gpu

  Lenovo IdeaPad Gaming 3i-laptops bieden gpu’s van Nvidia plus Intel 28 sprokkelmaand 2022 13:02


 • F-Zero GX

  Onuitgebrachte F-Zero-spin-off wasgoed ‘ge’ volgens voormalige Nintendo-producer 28 sprokkelmaand 2022 11:02Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader