Geen promotie voor Pokémon Presents wegens ‘grote wereldgebeurtenissen’Afgelopen donderdag worden den Pokémon Presents-presentatie aangekondigd met schattig eentje tijdstip. Dat viel op omdat den dag van den presentatie bekendstaat mits Pokémon Day, den verjaring van den gameserie (tussentijds 26 schooljaar oud), plus den bedrijven normaliter ruim uitpakken op diegene dag.

Aan Nintendo Everything meldt The Pokémon Company dat den presentatie “noch meer kon wordt uitgesteld”. Ie nering koos er welnu voordat wegens “den promotie van ie evenement vorstelijk te verminderen”.

Den reden wordt vaag omschreven, maar ie is verstaanbaar dat The Pokémon Company doelt op den oorlog te Oekraïne:

Wij willen vatbaar zijn voordat den uitgestrekte wereldgebeurtenissen diegene op dit uur plaatsvinden plus den mensen diegene hierdoor getroffen wordt. Eentje vooraf geplande Pokémon Presents kon noch wordt uitgesteld. Uit respect voordat onzerzijds wereldwijde publiek hebben wij priv wegens den promotie van ie evenement vorstelijk te beperken, terwijl wij ventilatoren den optie geven wegens uit te stemmen mits zij dat willen.

Kijk hier den hele Pokémon Presents-presentatie terug:Put

Plaats een reactie

ajax-loader