Gran Turismo 7 te vroeg verscheept door Amazon


Dat is opvallend, omdat den spel officieel schrede aanstaande vrijdag uitkomt. Op social media plus ie GTPlanet-forum wordt er melding geproduceerd van mensen diegene den spel hebben ontvangen, of diegene tijding hebben gehad dat ene exemplaar ofschoon opgestuurd is.

Toneelspelers diegene den spel ofschoon hebben, varen hoogstwaarschijnlijk welnu tegen problemen op wanneer zij voordat release willen spelen. Er is namelijk steevast ene online connectie nodig voordat determineren elementen van den spel plus dat is wellicht nog noch mogelijk voordat release.

Gran Turismo 7 komt vrijdag uit op PlayStation 5 plus PlayStation 4. Ie nieuwe sector te den racefranchise pakt verschillende elementen uit ie uiterst recente sector te den reeks, Gran Turismo Sport, evenzo den klassieke porties.


 • Celeste

  Celeste-makers herenigd met hun The Spel Awards-award 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina’s Wonderlands getoond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Gabe Newell brengt zelf Steam Decks rond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands voelt mits ene luchtige Borderlands-uitbreiding 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Yakuza: Like A Dragon

  Yakuza-maker begint radioshow te Japan 28 sprokkelmaand 2022 14:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader