Gratis Daybreak-update Pokémon Legends: Arceus nu te downloadenDen Daybreak-update voegt nieuwe missies toe waarin den speler “mysterieuze grootschalige uitbraken” van pokémon moeten onderzoeken ter den Hisui-regio. “Jou krijgt den mogelijkheid ie op te nemen tegen krachtige tegenstanders, zoals Legendarische pokémon plus wardens. Nog meer opties voordat jouw Pokémon-gevechtservaring”, aldus den officiële webstek.

Wegens toegang te krijgen totdat den Daybreak-content moeten jou Pokémon Legends: Arceus hebben uitgespeeld. Daarna zullen bovengenoemde ‘grootschalige uitbraken’ regelmatig voorkomen ter ie spel. Diegene gebieden gaan gepaard met veel regen plus bevatten pokémon diegene normaal gesproken hevig moeilijk zijn wegens te vinden.

Opzienbarend is zowel dat trainers hun krachten kunnen meten met den legendarische pokémon Arceus: “Wanneer jou gaat slapen, kun jou Arceus ter jou dromen ontmoeten plus ene krachtmeting aangaan. Onder jou tegenstanders vallen ontzettend sterke pokémon. Somwijlen vecht jou ter ondenkbare situaties, bijvoorbeeld tegen meerdere Legendarische pokémon tegelijkertijd. Scherpgerand jou vechtvaardigheden aan plus kijk hoe lang jouw winnende reeks vermag wordt ter dit nieuwe uitdaging.”

Indien kleine premie krijgen toneelspelers van Pokémon Legends: Arceus 30 Ultra Balls, 30 Gigaton Balls plus 30 Jet Balls onderbrak den code ARCEUSADVENTURE ter ie ‘mystery gifts’-menu ter te voeren. Dit vermag voordat 31 maart (17:00 uur). Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader