Horizon Forbidden West krijgt waarschijnlijk dlcDat blijkt uit eentje video van den VSC Rating Houtvezelplaat, den Britse instantie voordat leeftijdsclassificaties voordat games. Erin wordt verteld dat Forbidden Westelijk eentje in-game winkelzaak bevatten waarin toneelspelers uitbreidingen kunnen kopen. Diegene in-game winkelzaak zit nog noch ter ie spel plus zou zometeen vacant wordt.

Op den webstek van den VSC Rating Houtvezelplaat wordt verwezen zoals dlc van Forbidden Westelijk: “Dit spel spel biedt toneelspelers den potentie wegens verbinding te maken met hun storefront, waar zij opeenvolgende DLC-uitbreidingen kunnen kopen, waarvan sommige ouders of verzorgers op den hoogte willen zijn.”

Voorganger Horizon Zero Dawn kreeg één omvangrijke uitzetting genaamd The Frozen Wilds. Ie is dus uitgang dat Horizon Forbidden Westelijk er zowel minstens één krijgt, maar daar The Frozen Wilds acht maanden na release uitkwam, zou ie nog even duren voordat iets wordt aangekondigd.Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader