Lenovo IdeaPad Gaming 3i-laptops bieden gpu's van Nvidia en Intel


Ter ie specifiek gaat ie wegens den Nvidia GeForce RTX 3060 (105 watt TGP) tegenover den Intel Arc A370M, zonder verdere schatting van wattage of andere specificaties. Voordat Intel kenmerkt Lenovo’s bulletin den eerste keer dat ene modelnaam voordat den zogenaamde Alchemist-generatie op officieel marketingmateriaal medegedeeld wordt.  

Vanaf (verborgen) reclamevideo’s van Lenovo wordt voetgewricht den logo’s van den twee gpu-leveranciers getoond, maar te ie persbericht rondom den nieuwe IdeaPad Gaming 3i-laptops staat ‘Intel Arc A370M’ expliciet vermeld mits alternatieve gpu-optie. 

Overheen verdere specificaties of vermeende prestaties van den Intel-gpu heeft Lenovo nog weinig concreets te veiligheidsfunctionaris. Welnu zet den producent den laptopreeks wederom op den markt wegens “studenten-gamers” aan te spreken, watten doet vermoeden dat den Arc A370M noch vanaf se Intels zwaarste krachtpatser is. Den aannemelijke vergelijking met Nvidia’s mobiele RTX 3060 helpt diegene verwachting voorts op weg.

Den zevende mensenleven IdeaPad Gaming 3i-laptops komen te 15″ of 16″ schermgrootte, waarvan ie grotere proefje evenals overstapt op 16:10-beeldverhouding. Den laptops wordt geleverd met twaalfde mensenleven Intel-processoren (totdat den Intel Core i7-12700H) of selecte Ryzen 6000-processoren. Qua memorie maakt ie systeem gewoonte van DDR4-technologie totdat 32 GB; den NVMe-opslag topt voltooid op 1 TB.

Ter Europa trapt den IdeaPad Gaming 3i-generatie te mei voltooid met 15″-modellen op Intel-processoren. Rond juni volgen den respectievelijke 16″ variant (met Intel) plus Ryzen-alternatieven voordat den 15″ variant. Schrede te juli wordt ie 16″ proefje met Ryzen 6000-cpu’s aangeboden. 

Ter hoeverre varianten met Intel Arc-gpu’s zowel hier zullen lancering — plus wanneer voornamelijk — is vooralsnog vaag. Vermoedelijk wordt den Intel-gpu’s uitsluitend geleverd te laptops waar zowel ene cpu van Intel te zit, maar Lenovo vaart vanaf inherent mededelingen ie tegendeel nog noch uit.


 • Sfeerfoto van een Samsung Galaxy Book Pro 2 op een bureau, inclusief randapparatuur zoals een nabijgelegen smartphone en draadloze oortjes.

  Samsung Galaxy Book Voor 2 is eerste laptop met Intel Arc-gpu 28 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Achterzijde van het officiële dockingstation van de Steam Deck

  Officiële dock van Steam Deck verschijnt schrede te den lentetijd 26 sprokkelmaand 2022 07:02


 • Screenshot van een AMD-presentatie met Dr. Lisa Su en een teaser van de eerste Zen 4-cpu (Ryzen 7000) op 5 nm procedés.

  Ryzen 7000-desktopprocessoren bevatten mogelijk RDNA 2-gpu 25 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 sprokkelmaand 2022 13:02


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen varen totdat 850 watt’ 24 sprokkelmaand 2022 16:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader