Onuitgebrachte F-Zero-spin-off was ‘af’ volgens voormalige Nintendo-producerDat meldt eentje voormalige medewerker van Nintendo. Den originele waardigheidstitel wasgoed G-Zero plus worden zometeen Zero Racers, plus hij worden zoals verluidt ontwikkeld voordat den Virtual Boy. Omdat diegene handheld uitdraaide op eentje financiële flop worden den spel nooit uitgebracht.

Ter gesprek met Did You Know Gaming onthult voormalige Nintendo of America-medewerker Jim Wornell dat den spel hoewel helemaal be wasgoed. “Mits producer schreef ik teksten voordat ie scherm, den handleiding plus ie gamedoosje, nam ik screenshots, overzag ik ie debug- plus goedkeuringsproces, communiceerde ik met [Nintendo] NCL plus werkte ik met den marketing”, aldus Wornell.

“Ik wasgoed betrokken tijdens alles watten met den Noord-Amerikaanse releases te maken had”, vervolgt hij. “G-Zero, zometeen beroemd indien Zero Racers, stond op mijn lijstje met projecten. [..] Zero Racers wasgoed klaar. Wij hadden eentje volledige handleiding, ie vagina, eentje label plus den ESRB-keuring klaar voordat den spel. Ie wasgoed compleet.”

Zero Racers worden ter juli plus augustus 1996 hoewel getoond ter ie Nintendo Power-magazine, watten betekent dat den spel enkele jaren voordat ie daadwerkelijke voortzetting F-Zero X uit moest komen op den Nintendo 64.

Volgens Did You Know Gaming bevatte Zero Racers indien eerste enkele favoriete racers van ventilatoren, zoals Jody Summer plus Jams McCloud. Diegene zullen uiteindelijk ter 1998 hun opwachting maken ter ie werkelijke voortzetting, F-Zero X.Put

Plaats een reactie

ajax-loader