Samsung Galaxy Book Pro 2 is eerste laptop met Intel Arc-gpu


Samsung onthulde ie Galaxy Book Professional 2 afgelopen weekend vanaf priv evenement, maar plaatste vandaag zowel officieel ie officiële persbericht om op diens webstek. Den onthulling betreft te totaal viertal nieuwe laptops, waarvan ie grootste monster zoals verluidt zowel met Intel Arc-graphics geleverd schenkkan wordt.

Vooralsnog is den Galaxy Book Professional 2 ie eerste officieel aangekondigde notebook met ene Intel Arc-gpu. Noch gestoorde zowel, want eerste laptop-gpu’s van Intel zijn vanuit den chipgigant nooit voorzien van definitieve specificaties. Zowel Samsung noemt uitsluitend “Intel Arc-graphics”, zonder te duiden hoeveel rekeneenheden den grafische chip bijvoorbeeld telt of hoe hooggelegen den kloksnelheid van ligt.

Vooraanzicht van de Samsung Galaxy Book Pro 2

Watten betreft releaseplannen heeft Intel Arc zowel nog geen officiele datum toegewezen gekregen. Samsung noemt voordat den nieuwe notebooks welnu alhoewel ene lancering op 1 april. Den 15,6″ volwassene Galaxy Book Professional 2 weten inmiddels ene vanafprijs van 1.549 euro — alhoewel is ie nog wollig of voordat diegene prijs zowel den krachtige Intel-gpu geleverd wordt. Ie alternatieve monster wordt uitgerust met Intels meer doorsnee geïntegreerde Xe-graphics, waarmee den laptop zowel 60 gram lichter plusteken anderhalve millimeter dunner vervaardigd schenkkan wordt.

Samsungs tweede Galaxy Book Professional-lijn maakt voorts gewoonte van twaalfde mensenleven Intel Core Evo-processoren (nog nader te vermelden i5- of i7-modellen), LPDDR5-geheugen totdat 32 gigabyte plusteken NVMe-opslag totdat 1 terabyte. Ongeacht ie 15,6″ monster verschijnt zowel ene lichter 13,3″-alternatief plusteken “360”-versies met volledig omklapbaar scherm. Alle nieuwe notebooks zijn Windows 11-machines met 1080p amoled-schermen.

Intel zelf sprak recentelijk nog overheen ene uitrol van Arc laptop-gpu’s te ie eerste kwartaal van 2022. Den discrete desktop-gpu’s staan op den programma voordat ie tweede kwartaal, met te ie derde kwartaal blijkelijk zowel gpu’s voordat workstations plusteken servers op den programma. Totdat voordat kort circuleerden geruchten overheen mogelijke productieproblemen plusteken uitstel voordat Intels nieuwe grafische divisie, welke nog steevast te veel mysterie gehuld gaat. 


 • Achterzijde van het officiële dockingstation van de Steam Deck

  Officiële dock van Steam Deck verschijnt stap te den lentetijd 26 schrikkelmaand 2022 07:02


 • Screenshot van een AMD-presentatie met Dr. Lisa Su en een teaser van de eerste Zen 4-cpu (Ryzen 7000) op 5 nm procedés.

  Ryzen 7000-desktopprocessoren bevatten mogelijk RDNA 2-gpu 25 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  ‘TGP van RTX 40-gpu’s zullen op kunnen varen totdat 850 watt’ 24 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Foto van een Oppo Find X5-smartphone in gebruik, met PUBG Mobile afgebeeld op de smartphone.

  Oppo onthult AI Frame Rate Stabilizer voordat betere spelprestaties 24 schrikkelmaand 2022 13:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader