Steam Deck-problemen Elden Ring moeten volgende week opgelost zijn door patchDat meldt Valve-codeur Pierre-Loup Griffais via Twitter. Hij zegt dat “hevige haperingen” spelen wanneer den Steam Deck op den oorzaak assets streamt, watten voort ene komende patch verholpen moeten wordt. Er is nog geen datum voordat den patch vertrouwd.

“Ie graphics-team werkt hard aan ie optimaliseren van Elden Stadionring voordat Steam Deck”, luidt den tweet. “Oplossingen voordat hevige haperingen diegene spelen gedurende ie streamen van assets op den oorzaak zullen volgende week vacant zijn ter ene Proton-release.”

Proton is den compatibiliteitslaag tussen den Steam Deck plusteken Windows, waarmee gebruikers ie Microsoft-besturingssysteem plusteken bijbehorende games kunnen toestaan werken via den Linux-versie diegene op Valves handheld draait. Er is alhoewel ene ‘Experimental’-versie van den patch vacant via Proton voordat tests.

Pc-spelers wandelen tegen soortgelijke problemen aan, waardoor ie erop lijkt nep den haperingsproblemen aan den spel zelf ligt plusteken noch aan Steam Deck. Griffais erkent dat, maar zegt zowel dat “ie nog steeds mogelijk is wegens [de game] te optimaliseren ter den verschillende driver-lagen”.Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader