Tokyo Game Show keert voor het eerst in drie jaar terug met publiekelijk evenementDat veiligheidsfunctionaris organisatoren CESA, Nikkei plusteken Dentsu vandaag. Tokyo Spel Voorstelling 2022 toestaan viertal dagen plusteken vindt positie van 15 september totdat plusteken met 18 september van dit klas. Ie evenement wordt op den traditionele locatie georganiseerd: evenementenhal Mukuhari Messe te Chiba City.

TGS 2022 is noch uitsluitend toegankelijk voordat pers plusteken mensen uit ie koophandel, zowel normale gas zijn welkom. Welnu zou er eentje gelimiteerd veel tickets verkocht wordt wegens ie huidige coronabeleid te Japan. Zowel mogen koters noch cadeau zijn wegens “onduidelijke vaccinatie-omstandigheden tijdens jonge mensen”.

Den afgelopen twee klas wasgoed Tokyo Spel Voorstelling voornamelijk eentje digitaal evenement, waarbij vorig klas welnu enkele Japanse journalisten plusteken influencers eentje uitsluitend evenement mochten bijwonen achter gesloten deuren.

Ie thema voordat TGS 2022 is Nothing Stops Gaming. Porties van ie evenement zullen weer live wordt uitgezonden plusteken “den meeste” presentaties zijn zowel te ie Japans indien ie Engels te volgen. Wel

Plaats een reactie

ajax-loader