Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina's Wonderlands getoond


Den video betreft haast 24 minuten aan gameplaybeelden, waarin te zien is hoe twee toneelspelers ie optionele Mount Craw-gebied uit den spel verkennen. Den video wordt van setting voorzien om creative director Matt Cox.

Vandaag ging zowel ene uitgebreide preview van den spel online op Gamer.nl: “Wie den puberale humor, rondvliegende geweren plusteken excentrieke personages uit Borderlands 3 noch kon waarderen, heeft niets te zoeken te Tiny Tina’s Wonderlands. Den spel oogt plusteken speelt mits Borderlands 3 plusteken weet dankzij z’n creatief aangeklede fantasiewereld precies watten ie moeten zijn. Daarom valt den spel na ene twee uur spelen zeker te den smaakwaarneming.”

Tiny Tina’s Wonderlands laat toneelspelers hun inherent helden maken plusteken bijstellen plusteken zoals te den Borderlands-games op zoek zoals takje gaan. Men neemt ie op tegen den gevaarlijke Dragon Lord plusteken vele andere monsters te ene fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert dit spelwereld plusteken verandert den regels onveranderlijk. Den spel inhouden ene coöperatief speelbare strijd voordat maximaal viertal toneelspelers. 

Tiny Tina’s Wonderlands komt op 25 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken Epic Games Store. Zometeen te ie klas moeten den spel zowel zoals andere winkels op pc komen.


 • Gabe Newell brengt zelf Steam Decks rond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • gran turismo 7

  Gran Turismo 7 te vroegtijdig verscheept om Amazon 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands voelt mits ene luchtige Borderlands-uitbreiding 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Yakuza: Like A Dragon

  Yakuza-maker begint radioshow te Japan 28 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Screenshot van de reclamevideo rondom de Lenovo IdeaPad Gaming 3i, met in de zevende generatie voor het eerst een Intel Arc-gpu

  Lenovo IdeaPad Gaming 3i-laptops bieden gpu’s van Nvidia plusteken Intel 28 sprokkelmaand 2022 13:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader