Yakuza-maker begint radioshow in Japan


Den Japanstalige vertoning Nagoshi Studio Presents Future Lounge wordt vanaf nu regelmatig op Tokyo FM uitgezonden. Naghoshi presenteert den vertoning samen met tv- plus radiopersoonlijkheid Ami Kikuchu. 

Den vertoning speelt zichzelf voltooid te eentje fictioneel café. Elke uitlevering komt er eentje andere log ter diegene zijn of haar passies plus kijk op ie leven deelt. Nagoshi: “Ik heb immer ofschoon eentje radioprogramma willen maken, plus waarna ik er aan begon realiseerde ik mij ooit te meer dat ie important is wegens gasten juist te vatten. Ginds wil ik mij allereerst op focussen.”

Nagoshi vertrok vroeger te Sega plus heeft zijn inherent studio Nagoshi Studio opgericht, dat onderdeel is van ie Chinese handelsbedrijf NetEase Games. Stap geleden worden bekendgemaakt dat den nieuwe spel van den studio nog maar te conceptfase  bestaat.

Verder lijkt ie eentje trend te wordt dat Japanse ontwikkelaars zichzelf te ie presentatievak storten. Hideo Kojima kondigde vroeger dit klas aan eentje inherent podcast te opstarten plus Katsuhiro Harada – den maker van Tekken – is vorig klas met eentje videoreeks begonnen.


 • Celeste

  Celeste-makers herenigd met hun The Spel Awards-award 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina’s Wonderlands getoond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Gabe Newell brengt zelf Steam Decks rond 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • gran turismo 7

  Gran Turismo 7 te vroegtijdig verscheept doorheen Amazon 28 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands voelt indien eentje luchtige Borderlands-uitbreiding 28 sprokkelmaand 2022 15:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader