Alice: Madness Returns staat na ruim vijf jaar weer op Steam


Den spel worden te 2016 van den service afgehaald, maar wasgoed reeds diegene tijdstip welnu verkrijgbaar via Origin. Ter den tussentijd gingen overgebleven codes voordat den Steam-versie van den spel somwijlen welnu voordat honderden euro’s overheen den toonbank. Gisteren is den spel schielijk weliswaar weer op Steam verschenen.

Alice: Madness Returns kwam te 2011 uit plus sindsdien is er geen verrassend eindje te den serie van American McGee uitgekomen. Vorig schooljaar liet den maker welnu weten graag ene derde spel te den reeks te uitbouwen. Start dit schooljaar worden daarnaast aangekondigd dat er ene televisieserie pennen wordt gebaseerd op den gamereeks. Diegene serie wordt pennen wegens David Hayter, zowel vertrouwd mits den stem van Solid Snake te den meeste Metal Gear Solid-games.


 • Gran Turismo 7 artwork

  Den gamereleases van maart 01 maart 2022 14:03


 • World of Tanks

  Creative director World of Tanks ontslagen na uitspraken overheen Oekraïne 01 maart 2022 13:03


 • Twisted Metal-serie komt op Peacock te staan 01 maart 2022 13:03


 • Screenshot uit de CES 2022-livestream van AMD, waar de Ryzen 7 5800X3D-cpu onthuld werd.

  Eerste Ryzen-cpu met 3D-cache schenkkan dit maand nog lancering 01 maart 2022 12:03


 • Civilization 6: Gathering Storm

  Civilizations Sid Meier spreekt zichzelf uit tegen NFT’s 01 maart 2022 11:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader