Civilizations Sid Meier spreekt zich uit tegen NFT’sVoordat den 30ste verjaring van Civilization sprak Sid Meier met BBC News, waarbij hij eentje waarschuwing deelde met den surplus van den gamesindustrie. Volgens Meier opstarten ontwikkelaars ie belangrijkste factor van games te vergeten: gameplay.

“Den werkelijke uitdaging plus den werkelijke mogelijkheid is eentje focus op gameplay”, zegt Meier. “Dat is ie unieke, speciale plus aansprekende aan videogames mits eentje vorm van entertainment.”

“Indien wij dat uit ie oog verliezen, plus besluiten dat strafbaar verdienen of andere goedje buitenshuis gameplay ie belangrijkste zijn, mits wij vergeten wegens geweldige games te maken plus peinzen overheen games mits eentje vervoersmiddel zoals iets verschillend, dat is wanneer wij ietsjes van ie padachtige afwijken”, vervolgt hij.

Hij benoemt hierbij noch expliciet NFT’s plus in-game verdienmodellen mits microtransacties, maar ie is verstaanbaar dat hij daarheen welnu op doelt. “Ik denken dat wij zeker willen zijn dat onze games van hoge kwaliteit blijven plus wieg zijn wegens te spelen – er zijn zoveel vormen van entertainment vandaag den dag. Wij hebben [als gamemakers] eentje goede uitgangspositie, maar wij willen onzerzijds blijven realiseren hoe bepalend gameplay is. Plusteken dat dat den motor is diegene toneelspelers gelukkig plus betrokken houdt.”

Meier sluit voltooid vanwege te zeggen dat hij ondanks zijn decennia aan ervaring er nog noch aan denkt wegens te uitvallen. Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader