Creative director World of Tanks ontslagen na uitspraken over Oekraïne


Ter eentje tijdelijk verwijderde Facebook-post schreef Burkatovskiy dat hij achter den invasie stond. Wargaming heeft tijdelijk aan PC Gamer bevestigd dat hij er noch meer werkt. “Den opinie diegene Burkatovskiy uitte op social media staat noch soortgelijk aan den visie van ie winkelbedrijf. Hij is ontslagen plusteken geen onderdeel meer van ie winkelbedrijf.” Wargaming is liggend te Wit-Rusland. Honderden werknemers zijn echter liggend te Kiev, den hoofdstad van Oekraïne.

Wargaming heeft ruwweg eentje miljoen dollar overgemaakt zoals ie Rode Kruis te Oekraïne mits reactie op den Russische invasie. Daarbij laat ie winkelbedrijf weten er alles aan te uitrichten alle collega’s liggend te Oekraïne te promoten, waaronder vroege uitbetalingen van salarissen, tijdelijke slaapplekken plusteken reserve fondsen wegens te kunnen zwerven. Ie winkelbedrijf past te zwachteling met den invasie zowel diens marketing aan plusteken haalt diverse plaatjes van tanks offline.


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  Hackers achterhalen onder meer broncode van Nvidia’s DLSS 01 maart 2022 17:03


 • Guardians of the Galaxy

  Guardians of the Galaxy plusteken meer dit maand zoals Xbox Spel Pass 01 maart 2022 15:03


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-mod laat gamers spel pauzeren 01 maart 2022 14:03


 • Nintendo Switch

  Missies plusteken beloningen toegevoegd aan Nintendo Switch Online 01 maart 2022 14:03


 • Alice Madness Returns

  Alice: Madness Returns staat na weids vijf klas weer op Steam 01 maart 2022 14:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader