De gamereleases van maart


Den gamereleases van den maand wordt mee mogelijk geproduceerd om Spel Mania XP, hiermee spaar jouw coins, unlock jouw badges, ontvang jouw kortingen, ontvang jouw persoonlijke vouchers plusteken nog veel meer!

Lees hier meer overheen partnercontent op Gamer.nl

Gran Turismo 7

4 maart – PlayStation 5 plusteken PlayStation 4

Hoewel Gran Turismo Sport te 2017 verscheen plusteken zeker noch indien klein vluggertje diende voordat racefans, is ie alweer negen klas geleden sinds Gran Turismo 6 indien laatste spel te den hoofdreeks verscheen. Nu ie zevende stukje tenslotte uitkomt zijn den verwachtingen vitaal. Vooral op PlayStation 5 lijkt den spel zowel grafisch indien op gameplaygebied noch teleur te gaan stellen. Ondanks dat Gran Turismo 7 ongeacht eentje multiplayermodus zowel eentje singleplayercampagne biedt, vereist den racegame welnu eentje constante internetconnectie wegens gespeeld te wordt.

Samenstel den spel op Spel Mania

Gran Turismo Sophy

Triangle Strategy

4 maart – Nintendo Switch

Triangle Strategy is eentje tactische rpg van Square Enix. Misschien welnu meer dan andere games te ie genre, richt Triangle Strategy op ie zei van eentje episch vertelsel overheen eentje staatsbeleid conflict tussen drietal volken. Hoewel den diepgaande gevechten zeker dominant zijn, staat ie vertelsel dus centraal. Den speler ervaart vanuit ie oogpunt van Serenoa, ie hoofdpersoon diegene netwerk den heerser van zijn stulp is worden, hoe den drietal volken wegens schaarse bronnen aan zoutig plusteken ijzer vechten. Den gameplay is turn-based plusteken vereist dat den speler beroemd is met den personages, zodat zij te den juiste situaties ingezet kunnen wordt. Triangle Strategy werkt met hoofdstukken, waarvan den eerste drietal nu speelbaar zijn te eentje kosteloos demo. Geboekte voortgang vermag meegenomen wordt zoals den uiteindelijke spel.

Samenstel den spel op Spel Mania

Triangle Strategy

Grand Theft Wagen 5

15 maart – PlayStation 5 plusteken Xbox Series X plusteken S

Ie is moeilijk te geloven maar weliswaar waar: negen klas na den release van Grand Theft Wagen 5 op PlayStation 3 plusteken Xbox 360 staat den spel dit maand weer te den releaselijst. Ditmaal wordt eentje van den uiterst verkochte games uiteindelijk uitgebracht voordat PlayStation 5 plusteken Xbox Series X plusteken S, wegens met eentje verrassend likje verf zowel eentje nieuwe mensenleven gamers aan te spreken. Den current gen-versie belooft vooral grafisch stappen te zetwerk, maar laat toneelspelers bijvoorbeeld zowel sneller van personage switchen dankzij den snelle SSD’s te den nieuwe consoles.

Samenstel den spel op Spel Mania

GTA

Tunic

16 maart – Xbox One plusteken pc

Ie is lastig wegens Tunic noch snoeperig te vinden. Noch enig om ie hoofdpersoon te den vorm van eentje vosje waar toneelspelers ongetwijfeld meteen verliefd op wordt, maar zowel om den kleurrijke omgevingen plusteken leuke vijanden waar ie vosje ie tegenop moeten nemen. Den vergelijking met tweedimensionale Zelda-games is snel geproduceerd dankzij den focus op verkenning, vechten, verzamelen plusteken ontdekken. Onder ie genot van den rustgevende soundtrack lijkt Tunic eentje zeer kerks spel te wordt.

Tunic

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC – Wave 1

18 maart – Nintendo Switch

Den bulletin van Mario Kart 8 Deluxe-uitbreiding kwam voordat velen indien eentje verrassing, vermits den Deluxe-versie van den Wii U-game tijdelijk alweer nagenoeg vijf klas oud is plusteken nog geen eerdere dlc had ontvangen. Nintendo kondigde tijdens eentje recente Nintendo Onmiddellijk aan dat den zeer succesvolle spel weliswaar welnu wordt uitgebreid, te den vorm van zes pakketten, elk bestaande uit acht tracks, uit eerdere Mario Kart-games. Den dlc, diegene voordat staart 2023 te totaal 48 parcoursen aan den spel toevoegt, is indien totaalpakket verkrijgbaar voordat 24,99 euro. Mits jouw penis bent van Nintendo Switch Online plusteken ie uitbreidingspakket voordat diegene engageren zowel hebt, dan ontvang jouw den Booster Course Pass zonder reserve kosten.

Mario kart

Kirby plusteken den Vergeten Wereld

25 maart – Nintendo Switch

Dit maand begint Kirby aan eentje verrassend 3D-avontuur te Kirby plusteken den Vergeten Wereld. Op ie streek van leveldesign zitten er uitgestrekte wendingen aan te komen voordat den Kirby-franchise, hoewel weten gameplayelementen indien zweven plusteken ie inslikken van vijanden wegens hun krachten te kopiëren terugkeren. Kirby verkent eentje nieuwe wereld te zijn zoektocht zoals den Waddle Dees, diegene hij moeten redden nadat zij gevangen zijn genomen om ie Beast Pack. Den spel vermag zowel te co-op gespeeld wordt, met indien tweede speler ie nieuwe personage Elfilin. Vooral opvallend is dat Kirby ditmaal zijn mond zowel overheen hevig uitgestrekte objecten vermag sluiten, zoals eentje complete wagen!

Samenstel den spel op Spel Mania

Kirby

Tiny Tina’s Wonderlands

25 maart – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc

Ie valt hoewel aan den grafische stijl van den spel te zien: Tiny Tina’s Wonderlands is eentje spin-off van den Borderlands-games. Den spel speelt zichzelf voltooid te idem universum, maar biedt hierin welnu eentje unieke setting waarin Tiny Tina indien ‘Dungeon Master’ den controle heeft overheen eentje fantasiewereld. Ie vertelsel pakt meteen op na ie einde van Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, eentje vergroting van Borderlands 2. Toneelspelers diegene dit vergroting voordat ie spelen van Tiny Tina’s Wonderlands nog willen geoefend, kunnen dit vrij gemakkelijk exporteren: ontwikkelaar Gearbox heeft diegene vergroting tijdelijk zowel indien opzichzelfstaande spel uitgegeven. 

Samenstel den spel op Spel Mania

Ghostwire: Tokyo

25 maart – PlayStation 5 plusteken pc

Ie om Bethesda uitgegeven Ghostwire: Tokyo verschijnt wending ie einde van den maand, maar zou honingbij velen schel op ie verlanglijstje staan. Te den spel gaat den speler vanuit eentje eerstepersoonsperspectief aan den slag indien Akito, diegene erachter is gekomen dat zo wasgoed indien intact Tokio eentje verlaten stad is worden. Eentje duistere sterkte heeft ervoor gezorgd dat den populatie is verdwenen plusteken ‘Visitors’ ervoor te den positie zijn gekomen. Aan Akito den taak wegens te ontdekken watten dit vijandige sterkte precies inhoudt plusteken wegens dit uit den stad te verjagen. Den spel is ontwikkeld om Tango Gameworks, den studio achter den The Evil Within-spellen.

Samenstel den spel op Spel Mania

Ghostwire: Tokyo

Overige releases

• Far: Changing Tides (1 maart, PS5, PS4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Switch plusteken pc)

• Shadow Warrior 3 (1 maart, PS4, Xbox One plusteken pc)

• Elex 2 (1 maart, PS5, PS4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc)

• Babylon’s Fall (3 maart, PS5, PS4, pc)

• Have a Nice Death (pc)

• Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (10 maart, PS5, PS4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc)

• Chocobo GP (10 maart, Switch)

• WWE 2K22 (11 maart, PS5, PS4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc)

• Five Nights at Freddy’s: Security Breach (15 maart, PS5, PS4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc)

• WRC 10 (17 maart, Switch)

• The Settlers (17 maart, pc)

• Persona 4 Kampplaats Ultimax (17 maart, PS4, pc)

• Syberia: The World Before (18 maart, pc)

• Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (18 maart, PS5, PS4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc)

• Rune Factory 5 (22 maart, Switch)

• King Arthur: Knight’s Tale (29 maart, pc)

• Death Stranding: Director’s Cut (30 maart, pc)

• Weird Westelijk (31 maart, PS4, Xbox One, pc)


 • Gestileerde versie van het logo van Nvidia, opgebouwd uit allerlei glazen paneeltjes.

  Hackers achterhalen onder meer broncode van Nvidia’s DLSS 01 maart 2022 17:03


 • Guardians of the Galaxy

  Guardians of the Galaxy plusteken meer dit maand zoals Xbox Spel Pass 01 maart 2022 15:03


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-mod laat gamers spel pauzeren 01 maart 2022 14:03


 • Nintendo Switch

  Missies plusteken beloningen toegevoegd aan Nintendo Switch Online 01 maart 2022 14:03


 • Alice Madness Returns

  Alice: Madness Returns staat na weids vijf klas weer op Steam 01 maart 2022 14:03Put

Plaats een reactie

ajax-loader