Elden Ring-mod laat gamers spel pauzeren


Ie is gewoon dat toneelspelers FromSoftware-games noch kunnen pauzeren – den games bevatten namelijk enkele online features diegene dat lastig maken. Daarbij zorgt ie schaarste aan eentje pauzeknop zowel voordat eentje toegevoegd ongemakkelijke sfeer.

Ie stap uitgekomen Elden Stadionring vermag dan zowel noch gepauzeerd wordt, zelfs noch wanneer er enkel offline wordt gespeeld. Op pc kunnen toneelspelers nu echter eentje mod installeren waarmee den spel dus welnu gepauzeerd vermag wordt. 

Daarvoor moeten men den spel welnu offline spelen plus den ingebouwde anti-cheat uitzetten. Dat betekent zowel dat mensen geen behulpzame berichten van andere toneelspelers kunnen zien, of andere toneelspelers op kunnen roepen wegens eentje handje te promoten. Daarbij is ie mogelijk dat FromSoftware te den toekomst toneelspelers diegene anti-cheat hebben uitstaan eentje kerkban geven. Gewoonte is dus op inherent risico.


 • Nintendo Switch

  Missies plus beloningen toegevoegd aan Nintendo Switch Online 01 maart 2022 14:03


 • Alice Madness Returns

  Alice: Madness Returns staat na wijd vijf schooljaar weer op Steam 01 maart 2022 14:03


 • Gran Turismo 7 artwork

  Den gamereleases van maart 01 maart 2022 14:03


 • World of Tanks

  Creative director World of Tanks ontslagen na uitspraken overheen Oekraïne 01 maart 2022 13:03


 • Twisted Metal-serie komt op Peacock te staan 01 maart 2022 13:03Wel

Plaats een reactie

ajax-loader