Fahrenheit 213 kondigt nog naamloze rpg aan voor pcDat meldt den ontwikkelaar via den officiële webstek plus via Twitter. Via diegene media wordt zowel inmiddels eentje eerste opbergblik op ie spel gegeven onderbrak middel van concept kunst.

Er is voorts weinig vertrouwd overheen ie spel. Vooralsnog is er dolletjes eentje pc-versie aangekondigd, is vertrouwd dat Fahrenheit 213 hem ontwikkeld plus uitgeeft plus weten wij dat hij ergens dit tienjaarsperiode uit moeten komen.

Den studio Fahrenheit 213 is start dit maand opgericht onderbrak Yosuke Shiokawa, diegene zichzelf te 2016 nog via ontwikkelaar Delight Works voegde. Hij werkte daarheen aan den mobiele spel Fate/Grand Order. Voordat diegene tijdstip wasgoed hij actief via Square Enix, waar hij werkte aan games indien Kingdom Hearts II plus Dissidia: Final Fantasy. Zowel wasgoed hij director van ie spel Murdered: Soul Suspect.

Meer kennisoverdracht overheen den nieuwe rpg van Fahrenheit 213 zullen te zijner tijdstip meegevoeld wordt via den webstek plus Twitter. Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader