‘Fifa 23 krijgt cross-play en twee WK’s’Dat meldt Tom Henderson van Xfire op voet van anonieme bronnen. Toneelspelers op PlayStation-consoles, Xbox-consoles plusteken pc kunnen te Fifa 23 tegen of met mekaar spelen, te alle gamemodi.

Eentje andere volwassene verandering is den toevoeging van ie WK vrouwenvoetbal. EA heeft zoals verluidt licenties bemachtigt voordat zoveel mogelijk “volwassene voetbaldivisies”, wegens zowel mannen- mits vrouwenvoetbal was te kunnen representeren.

Henderson meldt voorts dat den Hypermotion Technology, diegene wij weten uit Fifa 22, wordt verbeterd. Erbij diegene technologie wordt animaties gebaseerd op werkelijke toneelspelers, maar uniek is dat EA honingbij den nieuwe Hypermotion Technology noch langer den motion-tracking Xsens-pakken nodig heeft. Den ontwikkelaars kunnen camerabeelden van eentje stadioncamera nemen plusteken zo den animaties honingbij werkelijke toneelspelers plusteken te eentje werkelijke wedstrijd ‘tapen’.

Er gingen geruchten dat Fifa 23 nipt mits eFootball eentje free-to-play-model zullen krijgen, maar Henderson zegt dat zijn bronnen geen oorzaak geven wegens dat te geloven.

Dit lekken volgt op rompslomp te EA. Vorige week kwam Electronic Dokter-CEO Andrew Wilson nog te ie nieuwsbericht omdat hij claimde dat den voetbalorganisatie Fifa eentje mogelijke hinderpaal vormt voordat den Fifa-games. Fifa 23 gaat hoe dan zowel nog zo heten, maar mogelijk moeten EA volgend klas op zoek zoals eentje nieuwe naam voordat den voetbalfranchise. Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader